Skæv start, men det sluttede godt for HIF

Fik 3-3 mod Horsens i allersidste sekund, og er stadig med i førerfeltet

FODBOLD: Der var vigtige point på spil fredag aften, da Hvidovre havde besøg af et af topholdene AC Horsens i et spændende drama. Dramaet lod dog vente på sig, da et uheld og kø på motorvejen udsatte opgøret med en halv time.

Trods den skæve start var det de jyske gæster, der begyndte bedst og fik dikteret kampens tempo. Efter en halv time blev HIF straffet og måske snydt for et frispark, da Mads Kaalund mistede bolden på egen banehalvdel. Det gav muligheden til Sanders Ngabo, der sparkede AC Horsens i front.

Hvidovre fik dog hurtigt svaret igen, da Kaalund fik fremtvunget et straffespark, som Frederik Høgh udnyttede til udligningen 1-1.

Kort før halvlegens slutfløjt var det AC Horsens, der fik muligheden fra 11-meter pletten, da HIF-debutanten Morten Knudsen begik et helt unødvendigt straffespark, som Sebastian Pingel udnyttede til 1-2.

I 2. halvleg kom Hvidovre meget mere med i opgøret, selvom AC Horsens udnyttede endnu en fejl i Hvidovres defensiv og scorede til 3-1.

Det blev bedre

Det så derfor sort ud for HIF, der trods alt spillede noget god fodbold og fik skabt chancer. Og med et kvarter igen fik topscorer Christian ”Greko” Jakobsen skabt spænding i opgøret, da han stangede et indlæg fra Andreas Smed i kassen til 2-3.

Hvidovre havde flere muligheder for at udligne til sidst i opgøret, og fem minutter inde i overtiden, hvor HIF satsede alt, dukkede Frederik Høgh endnu en gang op og sendte en sidste sekunds udligning i mål til uafgjort 3-3 og afsluttede dermed et vildt drama.

Det uafgjorte resultat betyder at HIF fortsat er med i det tætte felt i toppen af 1. division inden landskampspausen. Pausen betyder at HIF først skal i kamp igen den 13. september ude mod FC Roskilde.