KORT om SPORT:

Basket klubben åbnede med en sejr
Basketball sæsonen blev i weekenden skudt i gang, og her tog Hvidovres 1. divisionshold en sikker udesejr på 87-64 mod Falcon. Allerede i første periode var Hvidovre komfortabel foran med 21-14 og her efter stak Hvidovre af.
Sejr og nederlag til Ishockey herrerne
Selvom solen forsat skinnede udenfor, var der tændt op for kulden i skøjtehallen. Fredag aften var Hvidovre på besøg hos Gladsaxe i herrer-divisionen. Her stod det helt lige efter af de to første perioder, men desværre blev det hjemmeholdet der som eneste hold kom på tavlen i tredje periode, da Gladsaxe midtvejs gjorde det til 4-3.
Søndag aften gik turen så til Gentofte. Her sikrede Vilhelm Rathje og Nicolai Wenzel en 2-0 føringen efter første periode. I anden periode blev det et enkelt mål til hver og i tredje fik hjemmeholdet udlignet til 3-3, der holdt tiden ud. Fire minutter inde i overtiden sikrede Magnus Koch et ekstra point til Hvidovre da han fik sendt pucken i mål.
Dobbelt håndbold-sejr i premieren
Efter nedrykning til både herrer og damer blev det til dobbeltsejr til HIF i 3. division. Herrerne vandt så sikkert som 30-26 over Roskilde Håndbold, mens kvinderne hjemme i Dansborghallen tog en 23-18 sejr over Ledøje-Smørum.