HIF-keeper var redningsmanden

En pæn debut i DS gav uafgjort 1-1

FODBOLD: Efter mere end tyve år er Hvidvores næstbedste mandskab tilbage i Danmarksserien, da man lørdag eftermiddag spillede hjemmekamp mod Hørsholm-Usserød IK.

Efter få minutter havde HIF to fine muligheder som man ikke fik udnyttet, og efter følgende fik gæsterne et klart spilovertag, hvor man nok skal takke den unge HIF-keeper Alfred Maslen, der som redningsmand flere gange stod godt i vejen for Hørsholms mange tilnærmelser og oplagte chancer.

I starten af 2. halvleg fik Mathias Andreasen en stor mulighed tæt inde under mål, men afslutningen blev blokeret på stregen.

Herefter fik gæsterne igen tilspillet sig en del store chancer og efter en times spil måtte Maslen give hjørnespark, og denne gang kunne den unge keeper ikke gøre noget, da gæsterne fik stanget en 1-0 føring i mål.

Positivt var det, af de unge HIF’ere ikke kastede håndklædet i ringen, men forsøge at fremtvinge en udligning. Og mod slutningen fik de gevinsten da en Hørsholm spiller ikke får afvist et indlæg, men i stedet servere bolden for fødderne af Benjamin de Miranda, der udligner til slutresultatet 1-1.

Næste opgave for HIF’s DS-er på lørdag kl. 12.00 i Sundby idrætspark mod B.1908.