Avedøre fik en kæmpe øretæve

Tabt 8-1 i Farum, og møder topholdet på lørdag

FODBOLD: Der er sandelig noget at arbejde med for trænerteamet i Avedøre, hvis klubbens mandskab skal ende over stregen i Sjællandsserien inden jul. Det vidnede lørdagens kamp i Farum i uhyggelig grad om, – med et kæmpenederlag på 8-1, efter 3-0 ved pausen.
Avedøre har de seneste to sæsoner vundet i Farum. Men denne kamp var Avedøre meget langt fra at vinde. Starten var ellers nogenlunde, selv om Farum virkede lidt bedre. Farum kom også foran efter 20 minutter, da både forsvarere og målmand stod noget stille og så bolden trille langsomt i mål via stolpen. Inden scoringen havde Olcay Uysal dog haft et godt forsøg, som Farum-keeperen fik afværget. Men et gult kort til Karl Gaardmand Braad efter den halve time blev dyrt. Inden Avedøre var fuldtallige igen, var stillingen ændret til 0-3, og Avedøre virkede modløse.
Keeper udvist
 En fejl i markeringen i højre forsvarsside betød en Farumspiller i løb ved sidelinjen langt ude på banen lige før pausefløjtet. Målmand Emil Skjold Larsen valgte at forsøge at nå bolden inden modstanderen, men Emil fik kun ram på modstander og satte støvlen i brystet på ham. Rødt kort og i undertal resten af kampen.
 2. halvleg blev spil til ét mål. Man følte, at Farum kunne score efter behag. De havde bolden i nettet fire gange det første kvarter, men to mål blev annulleret for offside. Avedøre havde en lille chance efter afslutning fra Benjamin Snerle, men Olcay Uysal kunne ikke styre returen i mål.
Ved 6-0 til Farum blev unge Mathias Nedergaard sendt på banen på højre kant. Det skabte lidt mere direkte spil op ad linjen. Det lykkedes også at score med tyve minutter tilbage. Mathias Nedergaard løb hurtigt mod baglinjen og fandt Benjamin Snerle i den bagerste del af feltet. ”Benno” fik afsluttet presset af både tacklende forsvarer og sprællende målmand, og det lykkedes at få bolden i mål.
 I slutfasen scorede Farum yderligere et par gange. Havde de været mere koncentrerede, så kunne det være gået endnu mere galt for Avedøre. Indstilling, idéer, teknik, og skadede spillere manglede i den grad.
Næste kamp er på lørdag den 28. september kl. 12.30 hjemme i Zebrafolden mod Skjold Birkerød, der ligger nummer et i rækken. Helt sikkert en vanskelig kamp for hjemmeholdet, som kun vil kunne overraske.