HIF videre i pokalen

Møder DS-holdet Gørslev i næste runde

FODBOLD: Flere af de nye unge spillere blev prøvet i sidste uges pokalkamp på udebane mod Kbh-serieholdet Kastrup, hvor HIF gik videre med en beskeden 2-1 sejr.

Det var absolut ikke nogen overbevisende indsats, der blev ydet fra HIF, heller ikke af de mere ”faste” spillere der kom ind omkring de mange udskiftninger. Jeffrey Papa startede fint med at bringe HIF foran efter bare 10 minutter, og unge Benjamin Meibom gjorde det til 2-0 efter 32 minutter. Derefter overtog hjemmeholdet mere af initiativet, og det lykkedes Jeppe Sommer at skabe lidt spænding da han reducerede til 2-1 kort før halvleg-spausen.

Der var ikke meget at rose HIF-mandskabet efter en 2. halvleg, der var mest præget af udskiftninger, – Lirim Qamil, der spillede sin sidste kamp for HIF kom ind i stedet for Papa, Frederik Høeg i stedet for Mathias Andreasen, Nikolai Clausen i stedet for Magnus Fredslund og Matti Olsen i stedet for Malthe Killerich.

Hvidovre var ikke uheldig med lodtrækningen til tredje runde, idet man trak DS-holdet Gørslev på udebane. Gørslev rykkede i sidste sæson op i Danmarksserien, og imponerede senest ved at slå 3. div.-holdet Sundby ud af med en 3-1 sejr. Gørslev er beliggende i Midtsjælland mellem Ringsted og Køge.