Kommunen rækker ud til mulige forpagtere

Kommunen rækker ud til mulige forpagtere

Kommunalbestyrelsen godkendte forslag, der skal hjælpe ny forpagtningsaftale til restauranten i Kulturhus Risbjerggaard på vej

NYHEDER: Den rette forpagter til restauranten i Kulturhus Risbjerggaard lader vente på sig. Derfor besluttede Kommunalbestyrelsen at give kommunens administration mulighed for at række ud til relevante restauratører, virksomheder og erhvervsdrivende for at finde ud af, om nogen har interesse for at indgå en aftale om at drive kulturhusets restaurant.

– Det lykkedes ikke i første forsøg at finde en restauratør, der vil drive en god og alsidig restaurant i vores kulturhus. Derfor håber jeg, at vi ved at kontakte nogle af dem, der har vist interesse – og også række ud til andre mindre erhvervsdrivende, der måske ikke har set vores udbud – kan finde en god løsning på at få nogen til at drive et spisested i bymidten, som vi alle kan have glæde af, siger borgmester Anders Wolf Andresen.

Hvidovre Kommune ønsker at få afprøvet om nogle af de mindre virksomheder og iværksættere, som i forbindelse med den seneste udbudsproces viste interesse for forpagtning af restaurationen, men som måske ikke kunne leve op til det minimumskrav til omsætning eller krav om brancheerfaring, der blev stillet som en del af udbuddet, måske vil være interesseret i at indgå et samarbejde med kommunen om drift af restauranten.

– Vi glæder os til at få restauranten på Risbjerggaard fyldt igen, så man kan få et måltid mad, når man skal til teater, koncert eller lignende i vores kulturhus, og jeg vil opfordre dem, der går med en drøm om at forpagte stedet til at henvende sig til os, siger kultur- og fritidsudvalgsformand Kenneth Bak.

Hvis man vil høre mere om mulighederne for et samarbejde med kommunen om at drive restauranten i Kulturhus Risbjerggaard, så kan man sende en mail til kultur- og fritidsområdet på kof@hvidovre.dk

På KB-mødet blev der også givet grønt lys til, at administrationen kan undersøge, hvilke myndighedskrav, der skal opfyldes, hvis kulturhusets frivillige brugere kan stå for at anrette og sælge mad og drikke i foreningskøkkenet og foyeren i dagtimerne, som et supplement til en forpagter, der driver restauranten primært i aftentimerne.

menu
menu