DS-holdet stadig med i toppen: Slog Næstved, men får svær opgave på lørdag

FODBOLD: Efter forrige weekends nederlag til Frederikssund kom Hvidovres unge DS-hold op på hesten igen, da de tog en sejr ude mod Næstved..

Allerede efter to minutter havde Hvidovre en god mulighed for at bringe sig i front, da Oscar Sejrup sendte en fin afslutning af sted mod det lange hjørne. Men Næstveds keeper fik lige akkurat afværget og sendte bolden til hjørnespark. Begge hold havde flere gode muligheder, dog uden at de respektive keepere for alvor blev presset, og dermed kunne man gå til pause med 0-0.

I 2. halvleg fik HIF en fantastisk start, da bolden efter 51 minutter blev sendt ind i feltet, hvor Oscar Sejrup dukkede op, og sparkede bolden sikkert i mål til 1-0. Med tyve minutter igen dukkede Oscar Sejrup op igen, denne gang på et hjørnespark. Her kom Oscar Sejrup fri af sin oppasser og kunne ved bagerste stolpe sparke HIF yderligere i front til 2-0..

I det 89. minut fik Næstved en livline, da en Næstved-spiller blev nedlagt på kanten af feltet. Her vurderede dommeren, at frisparket var begået inde i feltet, og dermed fik hjemmeholdet chancen fra 11-meter pletten. Her gik Hvidovres keeper, Alfred Maslen, til den rigtige side, men fik akkurat ikke fingrene på, og så stod det 1-2 kort før slutfløjt.

Med sejren holder Hvidovre fast i toppen af Danmarksserien, der efter fire spillerunder fortsat er tæt blandt de seks øverste hold. Lørdag venter der så Hvidovre en spændende opgave på udebane mod rækkens nummer 1, LSF. Det er kl. 12.00 i Smørum Idrætscenter.