HIF ude af pokalen

Fodbold: Efter et par gode kampe mod Esbjerg og Vendsyssel kom HIF lidt ned på jorden igen, da holdet hjemme blev ekspederet ud af pokalturneringen af Kolding IF.

Hvidovre startede ellers rigtig fornuftigt. Per Frandsen havde kun roteret to spillere i forhold til weekendens kamp mod Vendsyssel, hvor Martin Spelmann og Mads Kaalund erstattede Magnus Fredslund og Christian "Greko" Jakobsen. Spilmæssigt satte Hvidovre sig på kampen og dominerede fra starten af første halvleg, hvor det også blev til flere store chancer.

Efter 22 minutters spil trak Jagvir Singh godt ind i banen, og fra tre meter uden for feltet sendte han et meget kvalificeret skud af sted, som gik lige forbi stolpen. Kort efter fulgte endnu en stor chance, da Malte Kiilerich snittede Martin Spelmanns indlæg videre til Andreas Smed, der headede bolden forbi mål fra det lille felt.

Med ti minutter igen var Jagvir Singh igen på spil, da han driblede sig igennem hele Koldings midtbane og slog en god aflevering til Mads Kaalund, der fra kanten af feltet fik en stor mulighed, som Koldings keeper dog reddede.

Kort før pausen viste Kolding for alvor tænder for første gang, da en afslutning gik lige forbi Filip Djukics fjerneste stolpe. Heller ikke her blev det til scoring, og de to hold gik til pausen med 0-0.

Hvidovre burde have afgjort kampen i første halvleg, men da målene udeblev, gav det gæsterne mulighed for at komme tilbage, og i anden halvleg var det Kolding, der styrede slagets gang.

Med ti minutter igen kom HIF for alvor i problemer, da et Kolding-frispark blev sendt ind i feltet, hvor Malte Kiilerich ikke fik clearet bolden langt nok væk. I stedet endte bolden hos Jamiu Musbaudeen, der sparkede Kolding i front.

To minutter inde i kampens overtid fik Hvidovre en livline, da holdet havde kastet alt frem på et hjørnespark. Efter lidt kaos i det lille felt fik Malte Kiilerich udlignet til 1-1 og sendt kampen i forlænget spilletid.

Her var Hvidovre igen ovenpå og fik skabt de chancer, der skulle til for at afgøre kampen. Indskiftede Mathias Andreassen fik også bolden i nettet, men scoringen blev annulleret for offside.

Udover den annullerede scoring fik Magnus Fredslund en kæmpe chance, da han sendte Nicolaj Clausens indlæg forbi mål. Midtvejs i den forlængede spilletids anden halvleg var det Clausens tur til at brænde en stor chance, da han sendte en afslutning på stolpen.

Seks minutter før tid kunne Kolding igen juble, da Daniel Stenderup fik clearet bolden over til en fri Kolding-spiller, som sendte bolden ind i feltet til Casper Holmlund, der køligt sendte bolden forbi Filip Djukic.

HIF forsøgte at lægge pres på gæsterne til sidst, men det gav desværre ikke gevinst. Dermed er HIF ude af pokalturneringen og går samtidig glip af en spændende 1/16-finale mod naboerne fra Frem.