Seriebold: Talenterne tabte

Men ny sejr til HIF’s damer og Rosenhøj

FODBOLD: Efterårssæsonen nærmer sig sin afslutning for seriefodboldklubberne, der kæmper både for overlevelse og oprykning i de forskellige rækker.
Talenterne tabte
HIF’s U17- og U19-hold led begge nederlag med 2-1 på hjemmebane mod AB i weekenden i ungdomsdivisionerne. August Kronquist Maimann bragte ellers HIF foran allerede efter tre minutter, men AB udlignede efter en time og sikrede sejren med en scoring fire minutter inde i overtiden.
 Hos U19 var det gæsterne, der kom hurtigt foran efter blot fem minutter og fordoblede føringen en halv time senere. Fem minutter inde i 2. halvleg reducerede Emmanuel for HIF med en scoring til 1-2, men det var ikke nok til at hente point. Begge hold spiller ude mod Amager Academy henholdsvis torsdag og lørdag.
HIF-kvinderne har meldt sig ind i oprykningskampen
Efter flere uafgjorte kampe ser det nu ud til, at HIF’s serie 1-kvinder er med i kampen om oprykning i en tæt række. Lørdag blev AC Iben besejret med hele 5-0 på udebane. Sofie Rossen åbnede målfesten med to hurtige scoringer inden for de første ti minutter. Lise Frem Wolstrup øgede til 3-0, og Maja Herløv Rasmussen afsluttede en forrygende 1. halvleg med målet til 4-0. Efter pausen satte HIF tempoet lidt ned, men Katharina Løvbom Bech lukkede kampen med scoringen til 5-0.
Torsdag venter en vigtig topkamp mod rækkens nummer to, Viktoria, kl. 18 på Avedøre Stadion. En sejr vil placere HIF i en god position i oprykningsracet, inden de to sidste kampe.
Tophold for stor en mundfuld for Friheden
Friheden kunne ikke skabe overraskelsen mod topholdet Ballerup, som bragte sig foran 2-0 med to hurtige scoringer efter en halv time. Mathias Rasmussen reducerede kort før pausen, efter et oplæg fra Nicolai Kupijbida, hvilket skabte lidt spænding i opgøret. Friheden var med indtil et kvarter før tid, hvor Ballerup øgede til 3-1. Kort før slutfløjt lukkede hjemmeholdet kampen med målet til 4-1.
Friheden ryger dermed ned på en 9. plads, men med kun fire point op til LSF på andenpladsen. Hvis de vinder over Værløse på lørdag, ser det igen lovende ud for Friheden.
Rosenhøj fortsætter sejrsstimen
Rosenhøj ser ud til at have fundet formen i serie 3, hvor de nu har vundet fire kampe i træk. Lørdag sikrede de sig en snæver 1-0-sejr ude mod Taastrup, med William Ajspur som målscorer i 2. halvleg, hvilket gav dem alle tre point.
 Lørdag møder Rosenhøj Torslunde-Ishøj, som ligger nummer 4, kun tre point efter Rosenhøj på 3. pladsen.