HIF-sejr, men var på hælene i 2. halvleg

Første tre point på udebane mod et af topholdene Fredericia

FODBOLD: Hvidovre tog en vigtig sejr og de tre første point på udebane da man søndag eftermiddag slog det formstærke tophold FC Fredericia.
Igen var der et par ændringer i start 11’eren, hvor Christian ”Greko” Jakobsen og Jagvir Singh erstattede Jonas Gemmer og Simon Makienok, der begge var ude med skader. De to leverede en rigtig fin indsats så længe kræfterne og energien var til det.
Hvidovre fik et spinkelt spilovertag fra start, hvor det også blev til flere rigtig gode muligheder, men skarpheden hos Andreas Smed og Frederik Høgh manglede for at få udbytte af et par gode angreb. I den anden ende havde hjemmeholdet en stor mulighed, som Filip flot fik viftet forbi på et hjørnespark. Ellers stod Hvidovre-defensiven igen upåklageligt, og fik afvist alt hvad FC Fredericia kom med i de første 45 minutter.
I det 33. minut blev Per Frandsens smalle bænk udfordret, da 250-kamps jubilaren Magnus Fredslund, efter et sammenstød, måtte udgå med en forstrækning i maveregionen.
Kort før pausen slog Hvidovre så endelig til. Andreas Smed fik sendt et fint indlæg ind til Chrstian ”Greko” Jakobsen, der var listet ind i det lille felt. Her fik den tilbagevendte topscorer en lang tå på bolden og sendte Hvidovre til pausen med en 1-0 føring.
HIF nedspillet
I 2. halvleg måtte Hvidovre kæmpe lidt mere med tingene, og var faktisk nedspillet i perioder. Efter fem minutters spil havde Filip Djukic en fin dobbeltredning, der nok betød at HIF havde det mentale overtag.
Resten af kampen var svær at komme igennem for HIF’erne. De virkede trætte, og alt for ofte blev bolden smidt væk for hurtigt, og man løb alt for mange ”dumme” meter uden bold. Midtbanen var næsten ikke-eksisterende, og kunne ikke holde på bolden. Arbejdsindsatsen kunne man dog ikke sætte en finger på, og selvom spillet ikke flød, blev der løbet og forsvaret godt igennem hele 2. halvleg. Især de to i midterforsvaret Matti Olsen og Daniel Stenderup fik lukket godt ned for FC Fredericia, der til slut pressede på for en udligning.
Heldigvis holdt Hvidovre stand og holdt for 4. kamp i sæsonen nullet ud af seks mulige.